2013-12-12 09:08:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valami nyomja a szívét

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy véletlen folytán sok pénz állhat a házhoz. Segítségével végre olyan álmait is meg tudja valósítani, amelyeket eddig kénytelen volt elejteni. A hangulata ennek ellenére változékony: hiába, nem csak a pénz hiánya indok a veszekedésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Eltávolodott a kedvesétől, ami érthetően hiányérzetet kelt önben. Talán úgy érzi, hogy a viszonyok túl merevvé váltak, és lehetetlen a változtatás. Vigyázat: ilyenkor szokott megjelenni az a bizonyos harmadik! Akár az ön részéről is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A pénz központi szerepet játszik a mai napjában. Beosztást készít, számol, mérlegel. Szeretné valami különleges ajándékkal meglepni a kedvesét Karácsonyra. Az ötletesség is számít, nem csak a pénz. Használja a fantáziáját!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön csak végezze továbbra is kitartóan és megbízhatóan a munkáját, és akkor biztos lehet abban, hogy a munkahelyén esetlegesen bekövetkező változások nem fogják önt rosszul érinteni. Az ördögöt ne, de az angyalokat a falra festheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy kollégájával egyre közelebb érzik egymáshoz magukat. Ha az illető az ellenkező nem tagja, akkor ez félreértésekre adhat okot. Talán maga sem tudja, hogy hányadán is áll vele. Egyelőre inkább csak barátkozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben kissé elhanyagolta a barátait. Ne is csodálkozzon azon, ha ők már nem hívják, nem üzennek önnek. Duzzogás helyett inkább maga vegye fel a telefont, és a közelgő szeretetünnepre is vegyen apró ajándékokat nekik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén ma kevésbé élvezi a társaságot. Hallgatag, magába fordult, emésztődik, vagy nagyon dolgozik valamin. Utóbbi esetben jobb is, ha valami csendes zugot keres. Ma nagyot alkothat. A szenvedést azonban hagyja másra!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha folyton beleüti az orrát mások dolgába, nem csodálkozhat azon, hogy idővel kerülni fogják önt az emberek. Senki sem szereti a féltett titkait harmadik személytől visszahallani. Ne feledje, ha szelet vet, vihart arat. Mondjon jót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megint hajlamos magát túlterhelni. Közben érzi, a régi tempó már tarthatatlan. Az énjével sincs egészen tisztában. Egy biztos: nem merülhet ki az egész élete abban, hogy másokat szolgál. Találja fel magát! Szó szerint!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem úgy alakul az élete, ahogyan korábban eltervezte. Ezt nem utolsó sorban a jegyében hosszasan tartózkodó, mindent leromboló, átformáló Plútónak is köszönheti. Azonban most a Vénusz erőit is élvezheti: újratanulhatja a szerelmet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valami nyomja a szívét. De nem tudja, kinek is tárhatná fel, kinek mondhatná el őszintén, mit is érez. Természetesen először önmagában kellene tisztáznia, de azért egy elfogulatlan jó barát sokat segíthet ebben. Keresse azt az egyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha utánajár a továbbképzési lehetőségeinek. A pályáján új utakra lelhet, de ehhez valamiben képeznie kell magát. Most még azt is elérheti a főnökeinél, hogy ebben anyagilag is támogassák. Legyen kezdeményező!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: